Välkommen till Framtidens Juvel Ateljé

Där traditionellt hantverk sker under ett och samma tak. Att få skapa smycken med våra bara händer och få utlopp via vårt formspråk är min passion i livet. Vårt formspråk är ingen bestämd form fast vi är starkt inspirerade av art deco och jugend så låter vi den estetiska linjen skapa balans mellan personen i fråga, metallen och ädelstenen. Eftersom vi har lång erfarenhet som både guldsmed och juvelfattare kan vi erbjuda ett kvalitativt hantverk utan tekniska eller designmässiga begränsningar.

"Adam får det utpräglade hantverket att skina när han bär på det"

Ring eller kika förbi vår ateljé på Östermalm, vi är bland annat verksamma inom smyckestillverkning.

Hos mig har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era personliga smycken så som vigselringar, förlovningsringar, örhängen, hängen, cocktailringar, reparationer och givetvis omarbetningar av era befintliga smycken. Tillsammans gör vi designen och väljer därefter vilka metaller och stenar som passar för just ert smycke. Jag arbetar med de flesta typer av ädelmetaller så som guld, platina, titan och har ett stort utbud av vackra ädelstenar så som diamanter, safirer, turmaliner, smaragder och opaler. Ni kan antingen köpa guld och ädelstenar via mig eller återanvända era gamla guldsmycken och diamanter.

Vi samarbetar med årets Sminkblogg 2021

Ett genuint hantverk tar form

Ni är varmt välkomna att besöka mig i min butik/ateljé för att uppleva ett äkta hantverk. Juvelateljé – Kvalitet med känsla Välkomna till vår ateljé där allt traditionellt hantverk sker under ett och samma tak. Vi har en lång erfarenhet som guldsmed, juvelfattare och min passion att skapa smycken för hand där vi nischar oss att bevara det traditionella hantverket