Välkommen till BD Juvel Ateljé

Där traditionellt hantverk sker under ett och samma tak. Att få skapa smycken med mina bara händer och få utlopp via mitt formspråk är min passion i livet. Mitt formspråk är ingen bestämd form fast jag är starkt inspirerad av art deco och jugend så låter jag den estetiska linjen skapa balans mellan personen i fråga, metallen och ädelstenen. Eftersom jag har lång erfarenhet som både guldsmed och juvelfattare kan jag erbjuda ett kvalitativt hantverk utan tekniska eller designmässiga begränsningar.

"Hos Bartlomiej Dziennik får det utpräglade hantverket skina"

Ring eller kika förbi vår ateljé på Östermalm, vi är bland annat verksamma inom smyckestillverkning.

Hos mig har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era personliga smycken så som vigselringar, förlovningsringar, örhängen, hängen, cocktailringar, reparationer och givetvis omarbetningar av era befintliga smycken. Tillsammans gör vi designen och väljer därefter vilka metaller och stenar som passar för just ert smycke. Jag arbetar med de flesta typer av ädelmetaller så som guld, platina, titan och har ett stort utbud av vackra ädelstenar så som diamanter, safirer, turmaliner, smaragder och opaler. Ni kan antingen köpa guld och ädelstenar via mig eller återanvända era gamla guldsmycken och diamanter.


KONTAKTA OSS

Vi jobbar med allt från vigslel/förlovnings/cocktail/design - RingarEtt genuint hantverk tar form

Ni är varmt välkomna att besöka mig i min butik/ateljé för att uppleva ett äkta hantverk. BD Juvelateljé – Kvalitet med känsla Välkomna till min ateljé där allt traditionellt hantverk sker under ett och samma tak. Har en lång erfarenhet som guldsmed, juvelfattare och min passion att skapa smycken för hand där m nischar mig att bevara det traditionella hantverket